Skip links

Dozator de apa filtrata ION

Bucurați-vă de tehnologia unui dozator de apa si filtrare a apei ION TS200 , TS300 , TS400 Natural Choice Water. Dozator de apa conceput pentru a se potrivi pe majoritatea blaturilor, ION este un dispenser de apa plata excelent pentru birou, unde spațiul poate fi limitat.

Fă alegerea sănătoasă de a trece la dozatorul de apa purificata si filtrata ION, care ofera o sursa pura datorita tehnologiei de filtrare cu carbon. Cu o simplă apăsare a unui buton, bucurați-vă de o sursă nesfârșită de apă filtrata rece, fierbinte, ambientală sau carbogazoasa. Alegeți dozatorul de apa filtrata din cele patru modele diferite enumerate mai jos și două combinații de culori diferite.

Opțiuni model ION TS100 TS200 TS300 TS400
 100200300400
Rece
Calda
 
 
Carbogazoasa
 
 
Ambiental
Răcire instantanee

Disponibil pe toate modelele

Spre deosebire de alte răcitoare, ION nu are rezervor. În schimb, designul unic al lui ION filtrează proaspăt fiecare pahar instantaneu, la cerere. Apa dvs. este întotdeauna cea mai proaspătă și la cea mai bună calitate.

10x

Oferă o capacitate de răcire de 10 ori mai mare decât un răcitor de apă standard de birou

80 🥛

Distribuie până la 80 de pahare în 40 de minute

5.5°C

Temperatura perfectă

100200300400
Rece
Calda
Carbogazoasa
Ambiental
Caldă la cerere
Disponibil la modelele 200 și 400

Dozatorul de apă caldă ION este pe placul tuturor, deoarece designul său în linie și controlul avansat al temperaturii susțin capacitățile mari necesare pentru a mulțumi mulțimile mari.

7,5 litri

Servirea a până la doi litri de apă caldă proaspăt filtrată pe oră

82°C

Auto-sterilizat pentru o igienă optimă cu fiecare pahar de apă la 82°C distribuit
 100200300400
Rece
Calda
 
 
Carbogazoasa
 
 
Ambiental
Carbogazoasă

Disponibil la modelele 300 și 400

Pe măsură ce cererea angajaților pentru apă minerală crește, costul tuturor acelor sticle de apă poate crește. Acesta este motivul pentru care companiile inteligente trec la răcitorul de apă minerală cu spumă ION, mai eficient din punct de vedere al costurilor. A face spumant este mai ușor ca niciodată! Pentru birourile și casele mai mici, utilizați un rezervor intern de CO2 care poate fi schimbat cu o simplă răsucire. Rezervorul de 60 L permite carbonatarea a până la 250 de pahare înainte de a avea nevoie de o reumplere. Pentru birouri mai mari, utilizați CO2 extern.

3000 🥛

Pahare de apă carbogazoasă instantanee pentru fiecare rezervor de 4.5 kg de CO2

100200300400
Rece
Calda
Carbogazoasa
Ambiental
Ambiental
Disponibil pe toate modelele

Mulți oameni sunt curioși... ce este Ambiental?

Apa ambientală este pur și simplu apă la temperatura camerei. În ION, aceasta înseamnă că apa trece prin filtru, ocolește serpentinele de răcire și ajunge direct în paharul dumneavoastră.

Puteți folosi apa Ambientală atunci când gătiți, sau unele persoane cu sensibilitate la frigul extrem se vor bucura de funcția apa Ambientală.

1. InstaChill
Fiecare pahar este proaspăt filtrat și răcit instantaneu într-o serpentina de apă etanșă, unde aerul nu intră niciodată în contact cu sursa de apă.

2. Capacitate de răcire

Distribuie un pahar de 250 ml de apă la fiecare 30 de secunde, timp de o oră… iar ION se asigură că racirea este la 5°C sau mai rece. Niciun alt purificator de apa nu se apropie de aceasta performanta cu capacitatea de răcire garantată de 30 l/h.

3. Rapid apa fierbinte
Ceaiul, ciocolata și supele instant sunt delicioase cu apă proaspata filtrată și fierbinte. Până la 8 litri pe oră apa fierbinte la 95 C°.

4. Apă carbogazoasa
Răsfățați-vă stilul de viață sănătos cu alternativa sănătoasă la băuturile răcoritoare. Perfectă cu suc, cu un strop de lămâie sau lime. Până la 1200 de litri de sifon cu un cartuș de 5Kg.

5. Monitorul cu filtru Pure Alert
Acum știți când trebuie să vă schimbați filtrele. Luminile indicatoare trec de la verde la roșu atunci când este necesară schimbarea filtrului. Filtrele ar trebui să fie înlocuite la fiecare 12 luni sau la 5600 de litri, în funcție de alimentarea locală cu apă.

6. Economisiți energie

De ce să faceți să funcționeze un aparat când clădirea este goală? SleepMode™ de la ION reduce consumul de energie în serile și în weekenduri.

7. Dimensiune compactă
ION se potrivește oriunde, de la tejgheaua din bucătăria dvs. până la o cantină universitară. Dulapul inferior permite aparatului să funcționeze ca o unitate independentă, oriunde doriți.

8. Zonă de distribuire mare
Umpleți cu ușurință cești, carafă, pahare de cafea și sticle de apă.

9. Tehnologie Touchschreen
Ecranul tactil ușor de utilizat permite utilizatorilor să personalizeze setările și oferă memento-uri de întreținere.

10. Design igienic
Etans si igienic, ION distribuie apa proaspăt filtrată de la un robinet ușor de înlocuit.

11. Childlock
Configurat cu un buton ascuns de siguranta pentru a distribui apă fierbinte (setabil de către utilizator).

12. Tavă de picurare detașabilă
Ușor de curățat și se poate spăla în mașina de spălat vase. Opțiune de scurgere disponibilă. Senzor NOU, astfel încât distribuirea apei poate fi oprită dacă tava de picurare este plină.

13. Filtru se schimbă în câteva secunde
O simplă răsucire pentru a îndepărta filtrul CarbonSilv™, fără niciun instrument… chiar și fără a opri alimentarea cu apă. Filtrul CarbonSilv vine standard cu toate aparatele, cu o capacitate nominală de 5600 de litri, reducând
contaminanții până la 0,5 microni

Date tehnice dozator apa filtrata ION Natural Choice Water

TS100TS200TS300TS400
Capacitate la rece*30 l/h
Capacitate la cald**8 l/h8 l/h
Dimensiuni (L x A x H)13,6″ x 20,6″ x 16,2″ / 346 mm x 523 mm x 412 mm
Greutate16 kg.17 kg.20 kg.21 kg.
Alimentare cu energie electrică120 VAC și 230 VAC 50/60 hz

Alte produse

Solicită ofertă dozator apa filtrata

    Contact

    +40 742 681 434

    Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența web.